fbpx

Jefuitorul unei sucursale CEC Bank din Cluj, identificat si prins de polițiști

Image
Image

Polițiștii clujeni au reușit identificarea suspectului acuzat de comiterea tentativei de furt de la sucursala CEC Bank din cartierul clujean Mărăști.

Potrivit stiridecluj.ro, în data de 14 mai a avut loc o acțiune, iar făptașul a fost depistat și dus la audieri. Este vorba despre un cetățean italian, în vârstă de 54 de ani. Acesta se afla în arest, sub efectul unui mandat european pentru comiterea mai multor infracțiuni comise în străinătate.
Oamenii legii au colaborat și cu autoritățile italiene pentru a completa informațiile din probatoriu.
Incidentul a avut loc în 21 iunie 2018, când un bărbat a intrat în unitatea bancară, având fața acoperită și solicitând bani personalului băncii, sub amenințarea cu o armă. 

De la momentul înregistrării acestui incident și până în prezent, polițiști de la diferite structuri ale inspectoratului au întreprins numeroase activități investigative pentru soluționarea cazului.
În urma investigațiilor complexe, polițiștii au reușit să identifice un cetățean italian, în vârstă de 54 de ani, bănuit de comiterea faptei. Pe numele bărbatului a fost emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Italia, care îl căutau după comiterea a două fapte de tâlhărie în localitatea Livorno, în anul 2011.

Pe 14 mai a.c., în baza investigațiilor și a informațiilor obținute, polițiștii de investigații criminale, beneficiind de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Direcției de Investigații Criminale, l-au depistat pe bărbat pe raza localității Florești. În imobilul în care locuia bărbatul, polițiștii au găsit și ridicat obiecte vestimentare care interesează cauza, un pistol tip Airsoft, un dispozitiv cu electroșocuri ș.a.

Acum italianul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal. Bărbatul este reținut în baza mandatului european de arestare pus în aplicare.

imagine cu caracter ilustrativ.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.