fbpx

Momentul în care o femeie este înjunghiată într-un supermarket din Cluj, surprins de camerele de supraveghere

Momentul în care o femeie este înjunghiată într-un supermarket din Cluj, surprins de camerele de supraveghere

Image
Image

O femeie în vârstă de 33 de ani, din Cluj, a fost atacată și înjunghiată de un tânăr de 17 ani, în timp ce se afla la cumpărături, într-un supermarket. “În jurul orei 18:30, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoană necunoscută, cu un obiect tăietor-înțepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locația respectivă. De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp, polițiștii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani. Acesta a fost condus la sediul unității de poliție în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză şi luării măsurilor legale, în consecință”, a transmis IPJ Cluj potrivit antena3.ro.

Imediat după atac, femeia a fost transportată la spital, iar agresorul a fugit. Nu a avut timp să ajungă prea departe, fiind prins la doar câteva străzi distanță de supermarket. Acesta a fost dus la poliție, în acest moment fiind cercetat pentru tentativă de omor.  

Femeia nu îl cunoștea pe agresor

Femeia rănită grav a fost transportată la spital, conștientă. Starea de sănătate i s-a înrăutățit însă, iar medicii au fost nevoiți să o intubeze. În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, tânăra a fost supusă unei intervenții chirurgicale. 

În acest moment, starea femeii este stabilă, a fost detubată, este conștientă și a fost mutată într-un salon unde va mai rămâne câteva zile sub supraveghere medicală.

Femeia a fost la un pas de moarte după ce cuțitul cu care a fost înjunghiată în zona gâtului i-a străpuns traheea și a trecut la 2 mm de carotidă. Din primele informații, se pare că aceasta nu îl cunoștea pe agresor. 

Tot momentul atacului a fost filmat de camerele de supraveghere din magazin. 

Băiatul are doar 17 ani

Tânărul este David Delcea, fiul reputatului medic psihiatru Cristian Delcea, conferențiar universitar al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” și angajat al Institutului de Medicină Legală din Cluj-Napoca, scrie foaiatransilvana.ro potrivit sursei citate. 

În luna februarie 2021, tânărul s-a filmat în timp ce omora cu bestialitate un pui de pisică primit cadou de la o femeie. La doar o zi după ce a omorât animalul, o altă sesizare pe numele băiatului a fost depusă la poliție. Acesta a fost reclamat de o femeie că a lovit-o în cap, cu o cărămidă, pe stradă. 

Minorul David Delcea a ajuns, astfel, la performanța de a avea două dosare penale la vârsta de 17 ani și se pregătește de al treilea.

Foto captură bzc.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.