O fată de 16 ani dată, dispărută și găsită după o zi, fusese bătută și abandonată pe câmp

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Minora de 16 ani a fost găsită de polițiștii clujeni pe un câmp din localitatea Căianu, cu urme de violență pe corp, însă, potrivit Ziua de Cluj, ea refuză să le spună oamenilor legii ce a pățit. 

"Conform raportului medico-legal, nu există date care să indice că minora a fost violată. Acestea sunt concluzii provizorii ale medicilor", au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

"Cu privire la dispariția minorei în vârstă de 16 ani, care a fost găsită în cursul zilei de ieri de către polițiști, facem următoarele precizări:
După cum am menţionat şi ieri, se fac cercetări pentru a stabili exact circumstanţele care au condus la lipsa tinerei de la domiciliu. Minora a fost găsită cu urme de violenţă pe corp, motiv pentru care a fost transportată la unitatea medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. A fost găsită pe raza localităţii Căianu, pe câmp. Aceasta refuză să coopereze cu organele de poliţie.
În prezent, există un cerc de suspecţi, se iau în calcul mai multe ipoteze de lucru, fiind audiate mai multe persoane din anturajul fetei, pentru stabilirea împrejurarilor exacte în care minora a fost agresata. Lipsa de cooperare a tinerei cu anchetatorii îngreunează demersurile făcute pentru stabilirea exactă a stării de fapt. Vom reveni cu informaţii în dinamică", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Adolescenta de 16 ani din comuna Cojocna, județul Cluj, a fost dată dispărută sâmbătă, după ce a plecat vineri dimineaţă la şcoală, în Cluj-Napoca și nu s-a mai întors acasă.

Credit foto libertador.com.

Image