fbpx

Tânără fără apărare, bătută cu pumnii şi picioarele de un luptător MMA. Imaginile au ajuns pe internet

Poliţia face cercetări penale, după ce pe internet a ajuns un clip video mai vechi în care apare un bărbat musculos care snopeşte în bătaie o tânără fără apărare. Se pare că agresorul a fost identificat şi este un fost sportiv de lupte de contact. El i-a aplicat fetei mai multe picioare în zona abdomenului şi feţei, a continuat să o lovească brutal după ce aceasta s-a prăbuşit, iar apoi a târât-o de păr, mai mulţi metri. 

Incidentul extrem de violent a avut loc pe o stradă din Dej, însă nu este foarte clar momentul producerii. E posibil ca filmul să aibă mai bine de doi ani vechime, în condiţiile în care, potrivit unor surse judiciare, suspectul este deja condamnat pentru o altă faptă violentă şi se află în penitenciar. 

Bărbatul filmat în timp ce o bate pe  tânără, dar şi ceilalţi indivizi care au asistat la scenele de agresiune, au fost identificaţi, relatează site-ul paginadetransilvania.ro. Suspecţii sunt din comuna Jucu, judeţul Cluj, iar agresorul şi unul dintre cei care au asistat la bătaie între timp au şi ajuns în arest pentru alte fapte. Surse au declarat pentru Pagina de Transilvania că unul dintre cei doi a fost încarcerat pentru tentativă la omor, iar celălat pentru înşelăciune prin “metoda accidentul”.

Poliţia s-a autosesizat după apariţia filmuleţului în spaţiul public, iar acum, după identificarea agresorilor, încearcă să o găsească şi pe fată, aşteptată să depună plângere. 

Tânăra din Dej a fost bătută până a leșinat de Szentgyorgyi Petru Ionuţ (foto), un luptător MMA, care acum este în închisoare, unde are de executat 8 ani și patru luni de închisoare, potrivit unor surse din cadrul anchetei citate de site-ul stiridecluj.ro. Acesta a fost trimis în judecată, în 2017, sub acuzația de tentativă de omor şi a fost condamnat la o pedeapsa de 8 ani și patru luni de închisoare, cu executare. Petru Ionuț l-a bătut pe proprietarului unei turme de oi și pe ciobanul acestuia.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.