Un băiețel de opt ani din Cluj, dispărut de trei zile, găsit înjunghiat în mașina tatălui său

Un băiețel de opt ani din Cluj, dispărut de trei zile, găsit înjunghiat în mașina tatălui său
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Potrivit Monitorul de Cluj, o femeie din Cluj-Napoca a anunțat la Poliție faptul că nu a mai putut lua legătura cu fiul său, Takács György, în vârstă de 8 de ani. Copilul se afla la tatăl său, din data de 25 iulie a.c., ora 22:20. De asemenea, din data de 25 iulie a.c, tatăl minorului nu a mai putut fi contactat.

György a fost dat dispărut de mama lui pe 25 iulie, iar trei zile mai târziu avea să fie găsit înjunghiat pe bancheta din spate a mașinii conduse de tatăl lui.

Copilul a fost lăsat în grija tatălui în ultimele sale zile de viață, după ce mama a plecat pe litoral alături de noul partener de viață.

Takacs și tatăl său ar fi plecat din Florești spre Cheile Turzii la finalul săptămânii trecute și potrivit sursei citate, de atunci nimeni nu a mai putut să ia legătura cu cei doi. Deși inițial au apărut mai multe zvonuri cu privire la o posibilă plecare în Ungaria, acest lucru a fost infirmat ulterior, deoarece pașaportul copilului a fost în permanență la mama lui.

Cei doi părinți erau divortați, iar mama copilului și-a refăcut între timp viața. Nu este clar încă motivul pentru care tatăl a recurs la acest gest, însă gelozia ar putea fi la baza crimei înfiorătoare.

Polițiștii clujeni îl caută și acum pe tatăl băiatului în zona în tot județul.

Sursă foto Monitorul de Cluj.

Image