Un clujean este căutat de Poliție pentru că și-ar fi aruncat în aer apartamentul. Omul ar fi vrut să se răzbune pe fosta soție

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat din Cluj este căutat de poliţişti, fiind bănuit că şi-a aruncat în aer apartamentul, ca răzbunare faţă de fosta sa soţie de care divorţase şi cu care se afla în proces de partaj, anunță Mediafax. „Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere în cazul exploziei de pe strada Fântânele din Cluj-Napoca, fiind identificat un bărbat care ar fi incendiat apartamentul respectiv. Acesta este căutat pentru a da explicaţii referitoare la gestul său, dar nu a fost, încă, depistat”, a spus Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaş, pentru sursa citată.

Pompierii clujeni susţin, la rândul lor, că a fost vorba despre o acţiune intenţionată de incendiere a apartamentului. „Au fost mai multe focare de incendiu, s-a încercat să se dea foc în fiecare din camere, unde au fost amplasate mai multe butelii de gaz”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, citat de Mediafax.

Bărbatul suspectat de producerea exploziei era divorţat şi se afla în proces de partaj. Femeia s-ar fi prezentat, ieri, cu un executor judecătoresc, pentru a-l evacua din apartament. Se pare că bărbatul ar fi vrut să se răzbune pentru a nu-şi lăsa fosta soţie să beneficieze de apartament.

Marţi seara, mai multe persoane s-au autoevacuat dintr-un bloc de pe strada Fântânele din Cluj-Napoca, în urma unei explozii la un apartament situat la parter care a fost inundat de fum dens, nefiind înregistraţi răniţi.

Sursa foto: captură video Monitorul de Cluj

Image