fbpx

Un pacient al Spitalului Militar din Cluj a murit după ce s-a aruncat pe geam

Un pacient al Spitalului Militar din Cluj a murit după ce s-a aruncat pe geam

Image
Image

Un bărbat de 72 de ani a murit, sâmbătă, după ce s-ar fi aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din Cluj-Napoca. Potrivit conducerii de la Spitalul Militar Cluj-Napoca, bărbatul era în recuperare după o intervenţie chirurgicală.

"La data de 4 decembrie, în jurul orei 0,05, poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din municipiul Cluj-Napoca. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind identificat trupul neînsufleţit al unui bărbat de 72 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportat în vederea efectuării necropsiei la Institutul de Medicină Legală. Cauza se află în instrumentarea magistraţilor din cadrul Parchetului Militar Cluj, fiind efectuate activităţi specifice pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care a survenit evenimentul, într-un dosar de cercetare penală, deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", informează IPJ Cluj potrivit realitatea.net.

Reprezentanții Spitalului Militar Cluj-Napoca au declarat că bărbatul era în recuperare după o intervenţie chirurgicală.

"În data de 3 decembrie 2021, ora 23,40 un asistent medical din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenţă "Dr. Constantin Papilian" Cluj-Napoca a identificat o persoană căzută pe trotuarul din faţa pavilionului medical al spitalului. Acesta a anunţat compartimentul de primiri urgenţe, care a constatat decesul. Persoana decedată, un bărbat, în vârstă de 72 de ani, era internată în spital, fiind în recuperare după o intervenţie chirurgicală în scop diagnostic. Starea de sănătate a pacientului la internare era bună. Tribunalul Militar Cluj a deschis o anchetă în acest caz pentru a cerceta cauzele producerii acestui eveniment", informează Spitalul Militar Cluj-Napoca.

Foto ilustrativ: realitatea.net.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.