Un recidivist a aruncat cu benzină în sala de aşteptare a Poliţiei Huedin şi a dat foc

Un recidivist a aruncat cu benzină în sala de aşteptare a Poliţiei Huedin şi a dat foc
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat a incendiat sala de aşteptare a Poliţiei Huedin. Incidentul s-a petrecut în timp ce poliţiştii întocmeau actele procedurale într-un dosar care-l viza. Mai multe persoane au fost scoase din clădire pe un geam. Agresorul a fost imobilizat de poliţişti şi va fi prezentat magistraţilor.

“Așa arată sala de așteptare a poliției orașului Huedin, după ce un recidivist, băut și extrem de agresiv, a aruncat cu benzina în holul sediului și a dat foc. Vizat a fost un polițist care în acele momente întocmea acte procedurale față de autorul incendierii.

Pe parcursul după amiezii, piromanul a consumat băuturi alcoolice într-un bar din orașul Huedin, probabil pentru a-și face curaj, după care, timp de 18 minute într-un live postat pe rețelele de socializare i-a înjurat pe polițiști. ''Cine e Poliția în lumea asta? Poliția nu mi-a dat mie mâncare, nici nu m-a întrebat într-o zi: "Ce te doare în viața ta?"

Colegii noștri au evacuat, de urgență, sala de așteptare, toate persoanele care se aflau în acel loc au fost scoase pe un geam al încăperii, deoarece, din cauza flăcărilor, ușa de acces nu putea fi folosită.

Autorul a fost imobilizat și reținut de colegii noștri și în cursul zilei de azi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Să sperăm, totuși, că pericolul public presupus de lăsarea în libertate a unui asemenea individ, va fi analizat cu obiectivitate de către magistrați și, în consecință, vor dispune arestarea preventivă”, se arată într-un mesaj pe contul de Facebook al Sindicatului Europol.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image