VIDEO - Tânăr de 33 de ani ucis pe trecerea de pietoni, de un om de afaceri din Cluj. Șoferul bolidului poate conduce din nou

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un tânăr de 33 de ani a murit, miercuri, în urma unui accident de circulație petrecut pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca. Șoferul vinovat este Daniel Dumitraş, unul dintre patronii Coratim, un mare dezvoltator imobiliar de pe plan local, scrie stiridecluj.ro. Daniel Dumitraş conducea un autoturism marca Jaguar, a ieșit în drumul principal din parcare și a trecut linia continuă pentru a vira stânga, moment în care a trecut practic cu mașina peste un bărbat, care se afla pe trecerea de pietoni. Dumitraș a vrut să evite un scurt ocol pentru a întoarce în mod legal, iar acest lucru a costat viața unui bărbat de 33 de ani, notează sursa citată.

Șoferul ar fi spus că nu a văzut pietonul din cauza stâlpului de la mașina pe care o conducea și că nu avea viteză. Autoturismul de teren pe care îl conducea a trecut peste victimă, iar pompierii au fost nevoiți să folosească perne pneumatice pentru a ridica bolidul și a ajunge la cel călcat, pentru a-i acorda primul ajutor. Din neferice, resuscitarea nu a dat rezultate și a fost pronunțat decesul.

Permisul de conducere al lui Daniel Dumitraş a fost reţinut în vederea anulării şi pe numele omului de afaceri s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, arată reprezentanţii Poliţiei. Totuşi, Dumitraş se poate urca, cel puţin o perioadă, la volanul bolidului său, scrie Adevărul. Acest lucru este posibil deoarece, în situaţii de acest gen şoferului i se eliberează dovada înlocuitoare cu drept de circulaţie pentru 15 zile, notează sursa citată.

Site-ul stiridecluj.ro a publicat și imaginile surprinse de o cameră de supraveghere în momentul producerii tragediei. Atenție, imaginiel au unputernic caracter emoțional! Înregistrarea poate fi văzută AICI.

Victima accidentului mortal avea doar 33 de ani. Tânărul era căsătorit și avea acasă un copil care nu împlinise încă un an. Un mesaj zguduitor a fost publicat, pe rețelele de socializare, de o prietenă a sa:

"El a fost Vasi, avea 33 de ani și a murit ieri, călcat de o mașină, în timp ce traversa regulamentar strada.

Prietenul meu nu a fost milionar, deși muncea de la 18 ani și era cunoscut ca fiind un bun profesionist. Prietenul meu inteligent cunoștea multe limbi străine, avea vreo două facultăți și vreo două masterate, era cu bun simț, corect și avea principii solide. Și nici n-a vrut să plece din țară, deși a avut posibilitatea.

Ne-a lăsat pe noi, prietenii lui, în beznă, a lăsat o soție traumatizată și un copil de aproape un an care își va cunoaște tatăl din fotografii.

Și în timp ce noi ne scriem durerea, aș vrea să știți că șoferul vinovat (Daniel Dumitraș, un cunoscut om de afaceri din Cluj) care a sfidat orice regulă de bun simț în trafic, a obținut deja o dovadă că poate circula din nou.

Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasă lui inteligență și nemărginita lui bunătate. Iar noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și smecherii care nu pățesc nimic, sfidează tot și nu plătesc pentru nimic.

Atât voiam să vă zic."

Sursa foto: Facebook

Image