Accident la motocros! Un copil de 12 ani a căzut într-o prăpastie, în timpul unui concurs

Accident la motocros! Un copil de 12 ani a căzut într-o prăpastie, în timpul unui concurs
Copilul implicat într-un accident la motocros a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat de urgenţă la un spital din Cluj
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Accident grav la motocros! Un copil de 12 ani a fost la un pas de tragedie. Minorul a căzut, duminică, de pe motocicletă într-o prăpastie în timp ce participa la un concurs de motocros montan în Munții Gutâi.

Un minor de 12 ani a căzut, duminică, 9 octombrie, într-o prăpastie din Munții Gutâi în timp ce concura la un concurs de motocros pentru juniori, informează site-ul stiridecluj.ro. Victima a fost transportată cu elicopterul SMURD la Cluj-Napoca.

Copil de 12 ani, rănit grav într-un accident la motocros

"Acțiunea a constat în stabilizarea băiatului, extragerea și transportul acestuia până la echipajul SMURD – Terapie Intensivă Mobilă. La acțiune au participat toate structurile, Poliția MM, SMURD MM, STS MM și Jandarmeria Montana MM”, au comunicat reprezentanţii Serviciului Salvamont Maramureș, care au transmis mulţumiri către Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, pentru comunicarea cu precizie a locului accidentatului, fapt care a scurtat timpii intervenției.

"Din cauza leziunilor grave suferite a fost solicitat elicopterul SMURD acesta preluând accidentatul. Victima a fost transportată la spitalul din Cluj-Napoca”, au mai spus salvamontiștii.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image