Bărbat bănuit de braconaj, oprit cu focuri de armă de polițiști

Bărbat bănuit de braconaj, oprit cu focuri de armă de polițiști
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O maşină s-a răsturnat, pe un drum forestier din Maramureş, după ce şoferul a refuzat să oprească la un control al poliţiştilor şi a condus cu viteză, încercând să scape de aceştia.

Joi dimineață, în jurul orei 3:20, polițiștii de frontieră din Vișeu de Sus au vrut să oprească pentru control un autoturism marca Mitsubishi fără plăcuțe de înmatriculare, care circula pe un drum forestier, de la frontiera de stat spre interiorul țării, pe direcția localității Borșa, județul Maramureș. Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea în mare viteză, fapt pentru care agenții au tras trei focuri de avertisment în plan vertical. După câțiva kilometri o altă patrulă a poliției de frontieră a încercat sa-l oprească, dar nici de această dată conducătorul auto nu s-a oprit. De această dată, polițiștii au tras un foc de armă spre pneurile mașinii. În acel moment, șoferul a virat brusc pe un drum lăturalnic, iar la puțin timp, la trecerea peste un pod, mașina s-a răsturnat.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un cetățean român, în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș. Acesta nu prezenta leziuni majore şi nu a dorit asistenţă medicală, informează Digi24.

În urma unui control sumar asupra mijlocului de transport au fost observate în interiorul autoturismului păr de animal și pete de sânge, indicii privind săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic. Totodată, s-a mai constatat că persoana în cauză are dreptul de a conduce anulat, mai arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Viseu de Sus, în cooperare cu reprezentanţi ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase al IPJ Maramureş.

Image