fbpx

Cadavru în stare de putrefacţie, descoperit de un pescar lângă Barajul Firiza

Image
Image

Descoperire macabră făcută miercuri în zona Barajului Firiza, în judeţul Maramureş. Un cadavru uman, aflat în stare avansată de putrefacţie, a fost găsit de un pescar.

Bărbatul a văzut cadavrul, aflat parţial în apă, într-o zonă greu accesibilă, şi a sunat la numărul de urgenţă 112. Pompierii l-au scos din apă, iar Poliţia Baia Mare a început cercetările, informează site-ul axanews.ro. “Miercuri, în jurul orei 14.00, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată că în zona Barajului Firiza se află o persoană decedată. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare care desfăşoară verificări în vederea identificării persoanei şi stabilirii circumstanţelor în care a decedat” a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureș.

Trebuie spus faptul că sunt luate în calcul toate variantele posibile, dată fiind starea avansată de putrefacţie. Sunt martori care susţin chiar că persoana respectivă ar fi fost decapitată. Însă, numai necropsia va putea dezvălui misterul.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.