fbpx

Contrabandist ucrainean urmărit și prins de polițiști după ce a abandonat automobilul cu care transporta țigări

Image
Image

Mai multe echipaje de poliție au reușit să prindă un contrabandist după o urmărire în trafic pe raza localității Seini, județul Maramureș

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Maramureș, citat de someseanul.ro, în ziua de 7 noiembrie, un echipaj al Serviciului Rutier, aflat în timpul serviciului la intrare în oraşul Seini, a încercat oprirea regulamentară a unui autoturism care circula cu viteză peste limita legală.

Șoferul nu s-a conformat semnalului de oprire. Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia. Autovehiculul a fost abandonat pe strada Tineretului din oraşul Seini iar conducătorul auto a fugit.

Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliției Seini, la scurt timp, s-a reuşit prinderea conducătorului auto, acesta fiind identificat în persoana unui cetăţean ucrainean în vârstă de 20 ani.

La verificarea interiorului autovehiculului, poliţiştii  au descoperit pe bancheta din spate şi în portbagaj,

11 colete ambalate în folie de culoare neagră, care conţineau 8.250 de pachete de ţigări, produse  accizabile care trebuiau supuse unui regim vamal și care proveneau din contrabandă.

Cazul a fost preluat de ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice care au dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat instanţei competente cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit sursei citate, țigările de contrabandă și autoturismul folosit la săvârșirea infracțiunii au fost indisponibilizate în vederea confiscării speciale. Valoarea bunurilor confiscate este de 114.000 de lei.

Sursă foto someseanul.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.