Drumul judeţean 109F, afectat de căderi de pietre în Pasul Rotunda

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Precipitatiile din ultima perioada au contribuit la caderea unor bolovani si pietre pe DJ 109F, in Pasul Rotunda, in jjudetul Maramures, pe tronsonul Cavnic - Strambu Baiut, la jumatatea zonei de serpentine.

Directorul SC Drumuri si Poduri SA Maramures, Emil Marinescu, a precizat ca angajatii societatii au intervenit cu utilaje si au indepartat pietrele cazute de pe partea carosabila si au curatat partea carosabila de formatiunile de dimensiuni mai mici. In acelasi timp au format o zona/culoar de protectie pentru ca pietrele/bolovanii care se mai pot desprinde de pe versant sa nu mai ajunga pe partea carosabila, relatează site-ul ziarmm.ro. Zona afectata de caderile de pietre pe sectorul de drum judetean a fost presemnalizata cu indicatoare rutiere.

Prefectul Vasile Moldovan, presedintele CJSU Maramures, a declarat ca fenomenul nu este oprit, iar in situatia in care drumul judetean va fi afectat in continuare si vor fi semnalate caderi de bolovani care sa puna in pericol siguranta persoanelor si autovehiculelor aflate in trafic, administratorul drumului judetean va proceda la inchiderea acestuia, mai noteaza sursa citata. Situatia este monitorizata de catre angajatii societatii, dar si de catre echipaje de politie rutiera.

Image
Image