fbpx

FOTO Un pod de legătură între România și Ucraina a devenit Podul jucăriilor

FOTO Un pod de legătură între România și Ucraina a devenit Podul jucăriilor

Image
Image

Polițiștii de frontieră și oamenii care locuiesc în zona Sighetu Marmației au transformat podul care face legătura României cu Ucraina în unul al jucăriilor. Zeci de figurine de pluș de-o parte și de alta îi întâmpină pe copiii care ajung în țara noastră, alungați de acasă de bombardamente.

 

“Podul istoric care face legătura dintre România și Ucraina, PTF Sighetu Marmației - PTF Solotvino, a devenit un pod al jucăriilor.

Oamenii simpli, polițiștii de frontieră și voluntarii s-au îngrijit să amplaseze aceste jucării pe marginile podului, astfel încât, la intrarea în România, copilașii care vin din Ucraina să poate să-și ia o jucărie de pluș.

Zâmbetul copiilor în momentul în care își aleg jucăriile, bucuria acestora când primesc dulciuri și fructe de la polițiștii de frontieră pe arterele de control parcă mai alină durerea din ochi mamelor.

În Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră acordă tot sprijinul necesar cetățenilor ucraineni care vin în țară, dar își îndreaptă atenția și spre copilașii acestor mame”, spun cei de la Poliția de Frontieră Sighetul Marmației.

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.