fbpx

Produse expirate la chioșcurile amplasate în școlile din Maramureș

Image
Image

Poliţiştii au acţionat pentru siguranţă elevilor care cumpără diferite produse de la chioşcurile din incinta şcolilor sau care servesc masa la cantinele unităţilor de învăţământ.

Potrivit ziarmm.ro, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul evaziunii fiscale şi pentru protejarea elevilor împotriva unor acte de comerţ ilicit, cu produse expirate. Poliţiştii au verificat 23 de puncte de alimentaţie publică amplasate în unități de învăţământ din Baia Mare.

Potrivit sursei citate, au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru abateri de la OUG 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

“Valoarea amenzilor a fost de 57.500 lei. Totodată au fost confiscate 24 kg carne şi produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat, precum şi suma de 1.436 lei în numerar”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, pentru ziarmm.ro.

Sursă foto ziarmm.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.