Un bărbat s-a suit pe cea mai înaltă construcţie din România, cerând demiterea antrenorului de la echipa locală

Un bărbat s-a suit pe cea mai înaltă construcţie din România, cerând demiterea antrenorului de la echipa locală
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat s-a urcat ieri pe turnul Combinatului Pheonix din Baia Mare, supărat că echipa CS Minaur a pierdut meciul cu Progresul Șomcuța Mare, și a cerut demisia antrenorului, informează presă locală. Bărbatul a ajuns la înălțimea de 100 de metri.

După câteva ore de negocieri, bărbatul a coborât și a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmației, pentru a fi expertizat psihiatric, notează Digi24, care mai arată că turnul Combinatului Phoenix din Baia Mare este cel mai înalt coș de fum din România și a treia cea mai înaltă construcție industrială din Europa, având o înălțime de 351 de metri. Când a fost la înălţime, bărbatul a început şi  transmisiune în direct pe reţelele de socializare, plângându-se în faţa prietenilor de modul în care arătase pe teren echipa preferată.

„În jurul orei 14.30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-a urcat pe turnul de la fostul Cuprom și amenință că se aruncă dacă nu îi sunt îndeplinite solicitările. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că pe turnul de la fostul combinat Cuprom se află o persoană care s-a urcat la aproximativ 100 metri. Polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un barbat de 30 ani din Baia Mare. În urma negocierilor cu un specialist din cadrul S.A.S. Maramureș, bărbatul a coborât din respectivul turn. Acesta a fost sancționat contraventional, ulterior fiind transportat la spitalul din Sighetu Marmației. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Image