Un minor a comandat 15 kg de articole pirotehnice cu livrare pe adresa școlii unde este elev

Un minor a comandat 15 kg de articole pirotehnice cu livrare pe adresa școlii unde este elev
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un minor a comandat de pe internet 15 kilograme de artificii şi a fost imediat prins de poliţie.

Copilul ar fi comandat de pe un site articole pirotehnice din categoriile  P1, F2, F3 și F4, solicitând livrarea acestora pe adresa școlii unde este elev. Bunurile au fost achitate la livrare cu suma de 380 de lei de către un alt elev de 13 ani.

Potrivit ziarmm.ro, site-ul care a livrat articolele pirotehnice către minor a încălcat prevederile art. 37, lit. b) și c) din Legea nr. 126/1995- privind regimul materiilor explozive, republicată și cu modificările ulterioare.

Articolele pirotehnice în cantitate totală de aproximativ 15 kilograme au fost indisponibilizate urmând a face obiectul unei expertize criminalistice.

Conform sursei citate, în cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, comercializarea articolelor pirotehnice din categoriile 1 și P1 către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani și comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto ziarmm.ro

Image