Image

VIDEO - Un tânăr de 17 ani, bănuit de violarea și uciderea Esterei, o fetiță de 5 ani din Baia Mare, a fost săltat de mascați

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un tânăr de numai 17 ani a fost reținut, miercuri, de polițiști, el fiind bănuit că, în urmă cu un an, ar fi abuzat-o și ucis-o pe Estera, o fetiță de numai 5 ani din Baia Mare. Cazul crimei din 30 aprilie 2018 a cutremurat o țară întreagă, dar autoritățile au reușit abia acum să-l rețină pe suspect deși, din informațiile care ar fi circulat atunci, ar fi avut la dispoziție inclusiv probe biologice, despre care s-ar fi constatat, însă, că nu sunt concludente.

Crima s-a petrecut în fosta zonă industrială a oraşului Baia Mare, unde se află mai multe clădiri părăsite ale fostului combinat Cuprom. Cadavrul a fost găsit chiar de rudele fetiței, iar semnele de pe trupul neânsuflețit arătau că micuța fusese violată, apoi ucisă într-un mod brutal.

Potrivit Digi 24, băiatul reținut, miercuri, pentru 24 de ore, ar fi locuit în același bloc cu Estera. Suspectul va fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa imagini: emaramures.ro

 

Image
Image