fbpx

La 13 ani a devenit un bucătar faimos pe internet și face bani din pasiunea sa

La doar 13 ani, un copil din judeţul Sălaj este vedetă pe Youtube. Mihai este pasionat de gătit şi a făcut din pasiunea lui un fenomen online. Totul a început ca o joacă, dar acum, canalul său are aproape 24.000 de abonaţi. Specialităţile lui sunt aripioarele picante şi pieptul de pui marinat, toate reţete clasice, dar căroara le dă o notă personală.

Ceea ce a început ca o joacă a devenit acum o parte importantă din viaţa lui Mihai. Pasionat de bucătărie, băiatul de 13 ani se filmează în timp ce găteşte, relatează Digi 24, într-un reportaj dedicat tânărului vlogger. "Am început să filmez cu prietenii mei acum un an şi jumătate. Ei se filmau în timp ce se jucau pe calculator, eu neavând un calculator atât de bun şi nici bani să-mi cumpăr unul, m-am gândit să-mi filmez pasiunea", povesteşte tânărul.

Dacă la început clipurile postate pe internet aveau până la 2.000 de vizualizări, acum Mihai a ajuns să aibă şi peste 600.000, mai noteazăsursa citată. Mihai a început să facă bani din pasiunea lui, iar părinţii sunt mândri de el.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.