fbpx

O copilă de 13 ani și-a pus prietenii să violeze o fată de 16 ani, pentru că aceasta i-ar fi furat iubitul. Victima, trimisă acasă în lenjerie intimă

Image
Image

O fată de 16 ani a fost violată de un tânăr şi o tânără, apoi trimisă acasă în lenjerie intimă. Evenimentul șocant s-a petrecut la Zalău. Cei doi ar fi agresat-o pe adolescentă, pe un câmp din apropierea localității, la îndemnul unei copile de 13 ani. Aceasta din urmă ar fi vrut să se răzbune pentru că victima i-ar fi furat iubitul.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, Tiberiu Corda, a declarat, joi, pentru Mediafax, că fata de 16 ani a fost agresată, violată şi apoi obligată să plece spre casă doar în lenjerie intimă, fiind depistată de o patrulă de ordine publică a poliţiei. „Sunt trei agresori, un tânăr de 19 ani, şi două tinere de 16, respectiv 13 ani. Acestea o cunoşteau pe victimă, o altă fată de 16 ani, iar miercuri seara erau împreună pe o stradă din Zalău. Ar fi fost vorba despre o răzbunare din partea fetei de 13 ani, care ar fi acuzat-o pe victimă că i-ar fi luat iubitul. Victima a fost agresată şi obligată să întreţină relaţii sexuale orale şi normale cu tânărul de 19 ani şi orale cu fata de 16 ani. Cei doi tineri care răspund penal au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru viol şi lovire, iar fata de 13 ani, nu. Şi aceasta a participat la agresiune şi dacă nu ar fi fost minoră ar fi fost şi ea reţinută. În urma agresiunii, victima a fost obligată să plece spre casă doar în lenjerie intimă, fiind depistată de o patrulă de ordine publică a poliţiei”, a spus Corda pentru sursa citată.

În urma agresiunii, victima necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.