Image

Tânăr comndamnat la închisoare cu suspendare, după ce a fugit din izolare şi din carantină

Tânăr comndamnat la închisoare cu suspendare, după ce a fugit din izolare şi din carantină
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un tânăr de 28 de ani din Sălaj care s-a întors din Marea Britanie şi a fugit de trei ori din izolare la domiciliu şi din carantină a primit 8 luni de închisoare cu suspendare. În dosar a fost trimis în judecată şi un medic epidemiolog de la DSP Sălaj bănuit că l-a ajutat pe tânăr.

Tânărul a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu un procuror şi a primit 8 luni de închisoare cu suspendare, informează Digi24. De asemenea, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au declarat că tânărul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

El fusese reţinut pentru zădărnicirea combaterii bolilor, dispunându-se apoi măsura controlului judiciar pe 60 de zile de către Judecătoria Zalău. Între acest inculpat şi procuror s-a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei prin care inculpatului i s-a aplicat o pedeapsă rezultantă de 8 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata de 2 ani”, arată reprezentanţii Parchetului.

De asemenea, în acest dosar a fost trimis în judecată, pentru fals intelectual, un medic epidemiolog din cadrul DSP Sălaj, care a eliberat tânărului de 28 de ani un „aviz epidemiologic” din care rezulta că acesta nu se mai afla în carantină, deşi mai avea o zi de stat, mai notează Digi24.

Image
Image