Un tânăr care trebuia să fie în izolare acasă a produs un accident mortal pe DN1F

accident salaj tanar in izolare
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un tânăr de 19 ani, care trebuia să fie acasă în izolare până pe 17 august, a produs un accident mortal pe Drumul Naţional 1F, în judeţul Sălaj. Un bărbat de 29 de ani a murit în accidentul produs de acesta, iar o fată de patru ani a fost rănită grav.

"Tânărul de 19 ani, implicat în accidentul mortal din 10 august, figurează în evidențe cu alertă «Carantină» în perioada 4-17 august 2021. Față de acesta polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr.55/2020, cu modificările și completările ulterioare, raportat la art.2 din Anexa nr.2 la HG nr.730/2021", au precizat, la solicitarea Graiul Sălajului, reprezentanții IPJ Sălaj.

Luni spre marți noaptea, în jurul orei 01.40, pe DN1F, între Borla și Hereclean, tânărul de 19 ani, din Sărmășag, a cauzat un accident de circulație soldat cu decesul unui bărbat de 29 de ani și rănirea gravă a fiicei acestuia, în vârstă de 4 ani, mai arată site-ul graiulsalajului.ro. Tânărul, care circula pe direcția Zalău – Satu Mare, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un alt autoturism, condus din direcția opusă de o tânără de 25 de ani, din Zalău.

Image