fbpx

Un tânăr care trebuia să fie în izolare acasă a produs un accident mortal pe DN1F

Un tânăr care trebuia să fie în izolare acasă a produs un accident mortal pe DN1F

Image
Image

Un tânăr de 19 ani, care trebuia să fie acasă în izolare până pe 17 august, a produs un accident mortal pe Drumul Naţional 1F, în judeţul Sălaj. Un bărbat de 29 de ani a murit în accidentul produs de acesta, iar o fată de patru ani a fost rănită grav.

"Tânărul de 19 ani, implicat în accidentul mortal din 10 august, figurează în evidențe cu alertă «Carantină» în perioada 4-17 august 2021. Față de acesta polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr.55/2020, cu modificările și completările ulterioare, raportat la art.2 din Anexa nr.2 la HG nr.730/2021", au precizat, la solicitarea Graiul Sălajului, reprezentanții IPJ Sălaj.

Luni spre marți noaptea, în jurul orei 01.40, pe DN1F, între Borla și Hereclean, tânărul de 19 ani, din Sărmășag, a cauzat un accident de circulație soldat cu decesul unui bărbat de 29 de ani și rănirea gravă a fiicei acestuia, în vârstă de 4 ani, mai arată site-ul graiulsalajului.ro. Tânărul, care circula pe direcția Zalău – Satu Mare, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un alt autoturism, condus din direcția opusă de o tânără de 25 de ani, din Zalău.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.