Bărbat reținut pentru uciderea cu sălbăticie a două femei

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Procurorii sătmăreni au reținut un bărbat în vârstă de 42 de ani în cazul a două sătmărence ucise în comuna Bârsău din județul Satu Mare.

„În urma complexului de activități de investigare și cercetare desfășurate de polițiști sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Satu Mare în cazul omorului comis în localitatea Bârsăul de Sus s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitate”, transmite IPJ Satu Mare, citat de portalsm.ro.

Este vorba despre un recidivist eliberat recent din închisoare în urma recursului compensatoriu. Bărbatul mai are o condamnare pentru tentativă de omor.

Cele două femei au fost ucise în cursul zilei de marți, după lăsarea serii, în comuna Bârsău, județul Satu Mare. Femeile erau vecine, una în vârstă de 53 de ani, iar cealaltă în vârstă de 65 de ani. În momentul în care s-a petrecut tragedia, femeile se aflau în casa uneia dintre ele.

Cazul a fost semnalat poliţiştilor printr-un apel efectuat la serviciul 112, în jurul orei 16,50, care anunţa faptul că în localitatea Bârsău din județul Satu Mare, două femei au fost găsite decedate şi că ar fi vorba despre un omor.

La faţa locului s-au deplasat echipe de poliţişti şi procurori care au ridicat probe și au audiat martori, iar inițial suspecții au fost doi vânzători ambulanți. Anchetatorii nu au avut suficiente probe pentru a demonstra că vânzătorii ambulanți sunt criminalii.

Sursă foto portalsm.ro.

Image