fbpx

Doi polițiști din Satu Mare au fost prinși că aveau un al doilea job. Vezi ce făceau cu autospecialele de poliție

Doi polițiști din Satu Mare au fost prinși că aveau un al doilea job. Vezi ce făceau cu autospecialele de poliție

Image
Image

Doi polițiști din Satu-Mare s-au ales cu dosar penal, după ce procurorii au descoperit că aveau și o a doua slujbă: cea de dezvoltator imobiliar.

“În perioada 2020-2022 au construit în vederea vânzării, în nume personal, mai multe imobile pe raza jud. Satu Mare şi au obţinut foloase patrimoniale necuvenite, constând în diferenţa dintre suma cu care înstrăinau aceste imobile şi suma declarată ca fiind valoarea pe care o avea imobilul după construire, acte incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care aceştia o îndeplineau”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, citat de presasm.ro.

Practic cei doi agenți, care sunt și frați, construiau case și cărau materialele de construcții cu autospecialele de poliție, spun anchetatorii.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a deschis un dosar penal care îi vizează pe cei doi polițiști. Ei au construit mai multe case în localități de lângă municipiul Satu Mare, imobilele fiind mai apoi vândute. Cei doi erau și administratori ai firmelor de construcţii prin intermediul cărora au angajat muncitori și au făcut diverse achiziții.

Procurorii au descoperit și că misiunile de patrulare erau transformate în misiuni de conducere a șantierelor: în timpul programului, polițiștii își verificau angajații pe șantiere, și chiar ar fi cărat materiale de construcție cu autospecialele din dotare.

După ce au fost reținuți pentru 24 de ore, cei doi sunt cercetați în libertate, sub control judiciar.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto presasm.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.