Un adolescent drogat a furat o mașină și s-a răsturnat! La un pas să ucidă alți trei minori

Un adolescent drogat a furat o mașină și s-a răsturnat! La un pas să ucidă alți trei minori
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un minor, în vârstă de 16 ani, a fost la un pas să provoace o tragedie pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare. Acesta a furat mașina tatălui său și s-a plimbat alături de prietenii săi.

La un moment dat, tânărul ar fi circulat și cu viteze de 180 de km/oră pe varianta de ocolire a municipiului Satu Mare, a pierdut controlul volanului în sensul giratoriu de la intersecția centurii cu Drumul Careiului, a lovit o bordură și s-a răsturnat.

Potrivit presasm.ro trei pasageri din mașină au reușit să fugă. Tânărul șofer a fost identificat de Poliția Rutieră, a fost testat și s-a constatat că tânărul ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive, evident fără permis de conducere.

Minorul s-a ales cu dosar penal pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența substanțelor interzise.

”La data de 13 iunie a.c., în jurul orelor 05.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe raza municipiului Satu Mare. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă.
Astfel, un tânăr de 15 ani, din Satu Mare, ar fi sustras un autoturism aflat în proprietatea tatălui său, pe care ulterior l-ar fi condus pe strada Careiului, iar la sensul giratoriu al variantei de ocolire a municipiului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-ar fi răsturnat. În urma producerii evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale, fără victime omenești. Polițiștii au desfășurat activitățile specifice de verificare ce se impun, constatând faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere de nicio categorie. Fiind supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, însă la efectuarea unui test rapid pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul a fost pozitiv. Tânărul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea prezenței alcoolului sau a unor substanțe psihoactive în organism. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive” a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare potrivit sursei citate.

Foto
presasm.ro

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

 

Image