fbpx

Un bărbat a intrat cu o grenadă în sediul unui post de Poliție

Un bărbat a intrat cu o grenadă în sediul unui post de Poliție

Image
Image

Un bărbat s-a apucat să spargă o mobilă veche pentru a o pune pe foc, după ce temperaturile au scăzut destul de mult în ultima vreme. Doar că, într-unul dintre sertarele sparte, omul a găsit o grenadă. Nu a sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, dar nici nu s-a dus la postul de poliție pentru a nu-i deranja duminică pe oamenii legii. Așa că a așteptat până a doua zi.

Potrivit presasm.ro, un sătmărean (bărbat, 41 ani) din comuna Terebești, județul Satu Mare, este principalul personaj al acestei povești care s-a petrecuti întâmplat în cursul zilei de duminică, 11 decembrie 2022.

Luni, 12 decembrie 2022, individul s-a dus la Postul de Poliție Terebești, cu grenada în mână, a intrat în incintă și a pus grenada pe masa polițiștilor.

Aceștia au încremenit și au sunat imediat pirotehniștii din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență care, odată ajunși la fața locului, au evacuat întreaga clădire până la finalizarea intervenției.

Ulterior, specialiștii au stabilit că grenada nu ar fi avut încărcătură și nu prezenta un pericol real. Dar oamenii legii au rămas cu o sperietură serioasă.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Sursă foto presasm.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.