fbpx

Ambulanță atacată cu pietre de oamenii revoltați de cazul tinerei care a murit după ce a născut

Image
Image

O ambulanţă care transporta doi pacienţi la spital a fost atacată cu pietre, vineri noapte, la Brăila, de mai mulţi protestatari revoltaţi de cazul tinerei de 19 ani care a decedat la o lună după ce a născut, pentru că a făcut septicemie din cauza unui rest de placentă rămas în uter după naştere, relatează Agerpres.

Un grup de 25 de persoane se deplasa spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru a protesta pentru a doua seară consecutiv împotriva sistemului medical care, în opinia lor, este vinovat pentru decesul tinerei mame. La un moment dat, câţiva dintre aceste persoane au început să arunce cu pietre într-o ambulanţă care se îndrepta spre Spitalul nr. 3. Unul din geamurile laterale ale salvării a fost spart.

Ambulanțierul a povestit, pentru publicaţia "Obiectiv Vocea Brăilei", că transporta doi pacienți și că atât aceștia, cât și asistenta s-au speriat, dar nu a oprit mașina, a mers mai departe până la unitatea medicală.

Potrivit IPJ Brăila, au fost identificate toate cele 25 de persoane, urmând a fi audiate şi a se stabili care sunt cele vinovate de comiterea infracţiunii, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.