fbpx

Arestul preventiv înlocuit cu arest la domiciliu în cazul unui bărbat care a violat în mod repetat o fetiță

Arestul preventiv înlocuit cu arest la domiciliu în cazul unui bărbat care a violat în mod repetat o fetiță

Image
Image

Instanţa a hotărât înlocuirea arestului preventiv cu arest la domiciliu în cazul unui bărbat, cetăţean de origine italiană, care a violat în mod repetat o minoră, fata având la data producerii faptei vârsta de 8 ani.

Potrivit AGERPRES, în data de 29 ianuarie 2021, Tribunalul Brăila a hotărât "înlocuirea măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul Conte Pietro cercetat pentru comiterea infracţiunilor de viol în formă continuată prevăzută de art. 218 alin. (1), alin. (2) şi alin. (3) lit. c) Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod penal şi corupere sexuală a minorilor în formă continuată prevăzută de art. 221 alin. (3) Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. (2) Cod penal, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de 30 zile, începând cu data de 29.01.2021 până la data de 27.02.2021, inclusiv. În baza art. 221 alin. (1) Cod procedură penală pe durata măsurii arestului la domiciliu impune inculpatului Conte Pietro obligaţia de a nu părăsi imobilul din municipiul Brăila".

În data de 2 februarie 2021, Judecătoria Brăila hotărăşte că "menţine - ca fiind legală şi temeinică - măsura arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul Conte Pietro. În baza art. 221 alin.1 Cod procedură penală pe durata măsurii arestului la domiciliu impune inculpatului Conte Pietro obligaţia de a nu părăsi imobilul din municipiul Brăila, (...) fără permisiunea instanţei de judecată, în faţa căreia se află cauza".

Potrivit unui comunicat de presă remis, în decembrie 2020, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, un bărbat a fost arestat preventiv pe motiv că a violat în mod repetat o minoră. Fapta s-a produs cu ajutorul unei femei care avea fetiţa în grijă şi care a fost, de asemenea, arestată preventiv.

Imagine cu caracter ilustrativ, lugojexpres.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.