Când certificatul de căsătorie pare să devină act de proprietate

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un brăilean de 33 de ani a ajuns să îşi terorizeze soţia care a refuzat să plece cu el peste hotare. În aprilie, tânăra a fost luată cu forţa de pe stradă și urcată în maşina bărbatului care a sechestrat-o în locuinţa lui. Poliţiştii au emis ordin de protecţie faţă de Florin Daniel Moldoveanu, însă acesta tot nu s-a liniştit. Individul a fost arestat preventiv. Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a dispus trimiterea în judecată.

Potrivit obiectivbr.ro, violenţa în familie rămâne o realitate cotidiană în Brăila, numeroase femei fiind agresate în mod repetat de partenerii de viaţă, chiar şi atunci când împotriva acestora se emit ordine de protecţie care ar trebui să îi ţină departe de victime.
Recent, un brăilean a fost trimis în faţa instanţei după ce şi-a terorizat soţia care a refuzat să plece alături de el peste hotare şi pe care o bănuia de infidelitate. Tânăra care şi-a împărţit viaţa cu inculpatul Florin Daniel Moldoveanu a ajuns să fie luată cu forţa de pe stradă, sechestrată în locuinţă şi agresată de bărbatul de 33 de ani. Faţă de acesta s-a emis ordin de protecţie, însă individul l-a încălcat în repetate rânduri, astfel că a fost arestat preventiv.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a definitivat ancheta în acest caz şi a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Moldoveanu pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, încălcarea ordinului de protecţie emis conform legii pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice (5 acte materiale), violenţă în familie în formă continuată (2 acte materiale), ameninţare în formă continuată (3 acte materiale).

Credit foto obiectivbr.ro.

Image