Fetiţă de 5 ani, la un pas de a fi violată de un bărbat de 73 ani

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Potrivit obiectivbr.ro, la data de 1 septembrie, ora 20.00, polițiștii au fost sesizați de o femeie din comuna Ulmu cu privire la faptul că fiica sa de 5 ani a fost violată. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în cursul aceleași zile, tatăl fetei l-a surprins pe un bărbat de 73 de ani în timp ce încerca să întrețină raporturi sexuale cu fetița. Acesta ar fi un unchi mai îndepărtat al tatălui fetei. Bărbatul a fost reținut de polițiști.

În data de 3 septembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au solicitat Judecătoriei Făurei arestarea preventivă a inculpatului Albu Ion, în vârstă de 73 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativă de viol” (două acte materiale). Reprezentanții Parchetului Făurei au transmis că faptul că cererea a fost admisă, judecătorul de drepturi și libertăți dispunând arestarea preventivă a inculpatului Albu Ion pe o perioadă de 30 de zile.
”Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, într-o zi din luna aprilie 2019 și în data de 01.09.2019, în jurul orei 16:30, acționând în baza aceleiași rezoluții infracționale și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, Albu Ion a încercat să întrețină raporturi sexuale cu persoana vătămată CRI, în vârstă de 5 ani, profitând de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința, dar și de relația de rudenie în sens larg în care se află cu familia sa”, a stabilit procurorul, potrivit sursei citate. 

Imagine cu caracter ilustrativ, India.com.

Image