fbpx

O brăileancă s-a îndrăgostit pe Facebook de un "general american". S-a împrumutat la bancă și i-a trimis 30.000 de euro

Image
Image

O brăileancă, în vârstă de 51 de ani, a rămas fără nu mai puţin de 30.000 de euro, bani pe care i-a împrumutat de la bancă, din dorinţa de a-l avea aproape pe un american care a fermecat-o. 

Potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, femeia a fost păcălită de un necunoscut care a abordat-o pe Facebook, pretinzând că este un general al Armatei Statelor Unite ale Americii.
Cei doi au interacţionat pentru prima oară în 2018, iar apoi, de atunci şi până în urmă cu puţin timp, au comunicat mai mereu, femeia folosind programul Google Translate pentru a înţelege ce îi spune omul care i-a câştigat inima.
După luni bune de conversaţii, „generalul american” i-a spus brăilencei că se afla în Irak, unde îşi slujeşte patria, şi că îi trebuie bani mulţi pentru a putea face în aşa fel încât să ajungă în România.
Dornică să-l întâlnească pe cel în care căpătase încredere deplină, femeia a făcut rost de aproximativ 30.000 de euro, contractând un credit bancar. A respectat indicaţiile primite de la „general” şi a trimis banii, în mai multe tranşe, către persoane despre care i s-a spus că sunt agenţi ai Organizaţiei Naţiunilor Unite.
Potrivit DEBRAILA.ro cetăţeanul american nu a mai ajuns în România şi nici nu a mai răspuns la mesaje, deşi cerinţele i-au fost respectate. Brăileanca a înţeles că a fost înşelată şi a cerut ajutorul poliţiştilor.

Sesizaţi în urmă cu doar câteva zile, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru înşelăciune şi încearcă să dea de urma „generalului american”.

Credit foto goodmenproject.com.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.