O proaspătă mămică a murit după ce medicii nu ar fi reușit să pună un diagnostic corect

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O familie din Brăila aduce acuzații grave medicilor din Spitalul Județean de Urgență Brăila, după ce fata lor, care născuse în urmă cu o lună, a murit zilele trecute. Se pare că un rest de placentă uitat în organism, la naștere, i-ar fi adus sfârșitul.

Părinții celei decedate susțin că fata a fost dusă cu ambulanța la Spitalul 3, imediat cum au apărut primele dureri, dar a primit tratament antiinflamator, diagnosticul primit fiind de discopatie lombară. Nu a fost internată. A doua zi, starea fetei se agravase, astfel că a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, tot cu ambulanța. Tot mama fetei ne-a povestit că doctorii de la Urgență i-au pus alt diagnostic față de cel primit la Spitalul 3, și anume o suspectau de meningită. Din păcate, organismul fetei ar fi cedat fără ca adevăratul „ucigaș” să fie descoperit la timp.

Potrivit obiectivbr.ro, primele date ale necropsiei arată că un rest de placentă, ce măsura circa 2 centimetri pătrați, uitat în organism în momentul în care a născut, ar fi declanșat septicemia și, ulterior, moartea tinerei mămici. O concluzie finală va fi trasă abia după ce vor fi gata toate rezultatele probelor prelevate de către medicii legiști.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Credit foto obiectivbr.ro.

Image