fbpx

Ordin de restricție împotriva unei femei care își bate iubitul și pe părinții acestuia: „Când bea prinde putere!”

Ordin de restricție împotriva unei femei care își bate iubitul și pe părinții acestuia: „Când bea prinde putere!”

Image
Image

Situaţie inedită în judeţul Brăila. O familie din localitatea Tătaru a ajuns să ceară instanţei emiterea unui ordin de restricție împotriva unei femei. Un bărbat și părinții săi, sunt terorizaţi de concubina bărbatului.

Potrivit debraila.ro, după ce consuma băuturi alcoolice, femeia, care ţine sticla de ţuică sub pat, devine extrem de violentă, distrugând uşi, spărgând geamuri şi lovindu-i pe cei care îi ies în cale. Sunt doar câteva dintre mărturiile care l-au convins pe judecător să dispună, printre altele, evacuarea femeii din casă.

În seara zilei de 4 februarie, în jurul orei 21:00, poliţiştii care au ajuns la domiciliul familiei din Tătaru au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva femeii, valabil timp de 5 zile. Totodată, aceasta a fost obligată să părăsească temporar locuinţa.

Cu doar câteva ore înainte ca oamenii legii să fie sesizaţi, tânăra, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a făcut prăpăd în casă. Și-a lovit soacra cu pumnul în faţă şi a declanşat un scandal, potolit cu greu. Nu au scăpat de furia femeii nici concubinul, nici tatăl său. 

Ajuns în faţa judecătorului, pe 10 februarie, bărbatul a spus că nu vrea să mai audă de mama copilului său, care bea în fiecare zi, pierzând chiar şi o sarcină din această cauză. Susţine că ar lovi-o pentru a se apăra, dar îi este teamă de fratele ei.

Şi mama lui tânărului a povestit în instanţă faptul că este terorizata de concubina fiului ei: „Când bea prinde putere. I-am găsit sub pat o sticlă cu ţuică. Ultima dată l-a bătut pe soţul meu şi i-a dat o palmă şi fiului meu!”

În cele din urmă, după ce a ascultat toate mărturiile, magistratul de la Judecătoria Făurei a obligat-o pe femeie ca, pe o durată de 30 zile de la emiterea ordinului de protecţie, „să păstreze o distanţă de minim 100 de metri faţă de victime şi de locuinţa acestora”. Totodată, instanţa a dispus evacuarea ei din locuinţă, tot pentru 30 de zile.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.