Primarul Brăilei a sunat la Electrica pentru o avarie şi a fost îndrumat să se adreseze… Primăriei

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a criticat în cadrul şedinţei ordinare a CLM Brăila, penele de curent din ultima perioadă, ce au avut loc în mai multe zone ale oraşului. Acesta s-a arătat neplăcut surprins de faptul că angajaţii call center-ului “Electrica” l-au îndrumat personal să sune la Primăria Brăila în privinţa penelor de curent, atunci când a telefonat pentru a vedea cum gestionează aceştia situaţia, după ce a primit la rândul său zeci de reclamaţii din partea cetăţenilor.

“Foarte mulţi cetăţeni au sunat la Primăria Municipiului Brăila fiind induşi în eroare, ca urmare a multiplelor întreruperi ale energiei electrice în oraş. Este un lucru absolut strigător la cer ceea ce se întâmplă! Domnule director Marius Termegan (n.r. - Direcţia Tehnică), chiar dacă nu este atribuţia Primăriei Municipiului, să faceţi o adresă către «Electrica». Să îi atenţionaţi pe cei de la call center-ul «Electrica» despre faptul că tot ceea ce ţine de iluminatul stradal şi întreţinerea reţelelor este în sarcina exclusivă a lor. Şi să nu mai mintă cetăţenii din Brăila că trebuie să intervină Primăria, când lor le pică reţeaua. Am sunat personal şi nu mi-a venit să cred ceea ce îmi pot spune la telefon. Am avut apoi o discuţie cu domnul director Ştefan Rădulescu (n.r. - directorul SDEE Brăila), care mi-a spus că le va transmite şi dânsul în scris acest lucru. În Municipiul Brăila corpurile de iluminat sunt ale Primăriei, dar reţeaua aparţine «Electrica». Când este un corp de iluminat ars, intervine «Luxten», când pe o stradă nu funcţionează iluminatul, trebuie să intervină «Electrica». Facem separare între aceste lucruri!”, a declarat Dragomir indignat, potrivit obiectivbr.ro.

Edilul-şef a precizat şi că municipalitatea a acceptat ca “Electrica” să spargă anumite străzi şi trotuare care fuseseră asfaltate, tocmai pentru a permite societăţii să modernizeze reţeaua, iar cetăţenii să nu mai aibă de suferit, însă nu poate accepta ca penele de curent să dureze chiar şi o noapte întreagă.

Sursă foto obiectivbr.ro.

 

Image