Procurorii prezintă primele date ale anchetei în cazul fetiței din Brăila, luată de pe stradă și violată

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul minorei violate de doi tineri la marginea cartierului Brăilița. Fetiţa, care a fost ademenită în timp ce se afla în apropierea unui supermarket din Vidin, a fost batjocorită în două locaţii diferite, iar raporturile şi actele sexuale i-au cauzat „leziuni traumatice”.

Potrivit debraila.ro, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a comunicat, miercuri, primele date referitoare la modul în care au acţionat indivizii aflaţi acum în spatele gratiilor.

„Pe data de 24 noiembrie, în jurul orei 20:30, primul dintre inculpaţi a abordat-o pe victima minoră ce se afla în proximitatea unui magazin şi, prin exercitarea de ameninţări, a condus-o pe un teren viran amplasat la ieşirea din municipiu, unde, prin constrângere, a întreţinut cu minoră un act sexual”, precizează unitatea de parchet.

Totodată, procurorul de caz a stabilit faptul că, după ce şi-a satisfăcut plăcerile bolnave pe câmp, „acelaşi inculpat a condus-o pe victimă, tot împotriva voinţei ei, într-un imobil nelocuit din municipiu, unde, atât prin exercitarea de constrângeri, dar şi profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, a mai întreţinut cu această raporturi şi acte sexuale, cauzându-i leziuni traumatice”.

Înainte ca individul să se năspustească din nou asupra copilei, celălalt inculpat, aflat în casă părăsită, „a întreţinut şi el raporturi sexuale cu victima”.

Cei doi indivizi au fost arestaţi preventiv. Cel care a luat-o de pe stradă pe minoră este acuzat de viol (n.r. pedeapsa între 5 şi 12 ani de închisoare) şi lipsire de libertate (n.r. pedepasa între 3 şi 10 ani), iar celălalt de viol (n.r. între 5 şi 12 ani).

Sursă foto debraila.ro.

Image