fbpx

Un copil de 14 ani a sunat la 112 să anunţă că tatăl i-a omorât mama

Un copil de 14 ani a sunat la 112 să anunţă că tatăl i-a omorât mama

Image
Image

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din comuna brăileană Râmnicelu şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit în zona pieptului, rană în urma căreia femeia a decedat, apoi s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei. Cel care a descoperit crima şi a anunţat Poliţia a fost copilul familiei, în vârstă de 14 ani.

"La data de 18 decembrie, în jurul orei 20,45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către un tânăr în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că tatăl său ar fi înjunghiat-o cu un cuţit pe mama sa. La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii, iar din primele date se pare că un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Râmnicelu, în timp ce se afla la domiciliul comun, pe fondul unui conflict spontan pe care l-ar fi avut cu soţia sa, în vârstă de 43 de ani, ar fi înjunghiat-o cu un cuţit în zona pieptului, după care a părăsit locuinţa. La faţa locului au intervenit şi echipajele medicale, pentru acordarea de ajutor de specialitate femeii, pe care au declarat-o decedată", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brăila.

Poliţiştii au plecat în căutarea autorului şi l-au găsit la scurt timp pe bărbat, spânzurat, într-o anexă gospodărească, informează Digi24. Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale într-un dosar penal întocmit pentru infracţiunile de omor şi ucidere din culpă.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.