Un pedofil, recent eliberat, a fost prins încercând să agreseze un copil de 8 ani

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un pedofil, proaspăt eliberat din penitenciar, a fost la un pas să batjocorească un băiețel de 8 ani, în scara unui bloc din Brăila.

Potrivit debraila.ro, individul de 37 de ani a fost imobilizat de mai mulți cetățeni, miercuri, în jurul orei 14.00, iar apoi a fost preluat de polițiștii sesizați prin 112. Șerban Augustel Dumitru va fi reținut pentru 24 de ore, pentru ca apoi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Individul a ieșit recent din închisoare, unde a ispășit o pedeapsă de 1 an și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de corupere sexuală a minorilor, după ce, la sfârșitul anului 2017, a ademenit doi copii într-un loc ferit. Serban Augustel Dumitru are la activ mai multe condamnări pentru furt, viol asupra unui minor și act sexual cu un minor.

„Incidentul s-a întâmplat miercuri, pe strada Celulozei din municipiul Brăila. Polițiștii au fost anunțați de un locatar. Locatarul a intervenit deoarece un bărbat de 37 de ani încerca să agreseze un copil. Bărbatul a fost prins de cetățeni și predat poliției. Ulterior a fost internat la spitalul de psihiatrie, iar azi (joi – n.r.) se reiau audierile. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru corupere sexuală a minorilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJ Brăila, Laura Belciugan, potrivit HotNews.

Foto: obiectivbr.ro

Image