VIDEO | Doi polițiști au ars de vii în urma unui accident petrecut aseară, în Brăila

VIDEO | Doi polițiști au ars de vii în urma unui accident petrecut aseară, în Brăila
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila au decedat marți seară, în urma unui accident rutier. În momentul producerii tragediei, Bara Mihai, de 45 de ani, se afla la volan, în mașina se de serviciu, în patrulare alături de Ana Maria manea, de 21 de ani, o tânăr încadrată în Poliție acum numai cinci luni.

Tragedia s-a produs pe DJ 221, pe raza localității Șutești.

Mașina a părăsit carosabilul, s-a izbit de un copac și a fost cuprinsă  de flăcări. Pottrivit debraila.ro, cei doi au rămas încarcerați și au încercat în zadar să scape din autoturismul curpins de flăcări. Ambele trupe au fost găsite carbonizate, lipite de ușa șoferului, scrie sursa citată.

În urma tragicului accident, Sindicatul Europol vorbește despre autospeciala care era unul dintre "sicriele pe roți" cu privire la care sindicaliștii au tot avertizat. "Colegii noștri Bara Mihai (45 ani) și Manea Ana Maria (21 ani) din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila, au decedat în urma unui accident rutier.

Aceștia se aflau la datorie, în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Din primele informații, colegul nostru a pierdut controlul «autospecialei», acele sicrie pe roți de care vă aminteam într-un articol anterior și s-a izbit de un copac, după care mașina a luat foc.

În urma accidentului, colegii noștri din cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, au rămas încarcerați și au decedat după ce mașina a luat foc.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!"

Sursa foto: debraila.ro

Sursa video: Facebook/ Sindicatul Europol

Image