VIDEO | Un hoţ a aruncat în aer un bancomat, la intrarea într-o bancă, dar a plecat cu mâna goală

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Alertă în judeţul Brăila! Un bancomat a fost aruncat în aer de unul sau mai mulţi hoţi. Explozia, nu foarte puternică, a avut loc în centrul comunei Viziru, în noaptea de marţi spre miercuri.

Poliţiştii au fost anunţaţi prin 112 la ora 4.12 de către un reprezentant al băncii. Acesta a reclamat că un bancomat situat la intrarea în sucursală a fost parţial distrus în urma unei explozii, relatează site-ul obiectivbr.ro. Imaginile de pe camerele de supraveghere surprind un bărbat care a oprit mașina și, cu ajutorul unei butelii, a creat explozia ce ar fi trebuit să distrugă aparatul. Potrivit obictivbr.ro, după explozie, suspectul a intrat înăuntru, s-a uitat în jur cu lanterna, n-a găsit nimic, așa că a stat două-trei minute și a plecat. Nu a reușit să spargă bancomatul, deci nu a furat nimic. Poliția este la fața locului și desfășoară cercetări, anchetatorii încercând să îşi dea seama dacă bărbatul a acţionat singur sau mai avea şi complici care n-au fost surprinşi de sistemul de monitorizare video.

"Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele semnalate se confirmă, bancomatul fiind spart în urma unei deflagraţii. Cercetările la faţa locului continuă. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere şi tentativă de furt. La acest moment se fac verificări pentru identificarea si prinderea autorilor. De asemenea, se fac cercetări pentru a stabili dacă şi ce sumă a fost furată din bancomat", a declarat Laura Belciugan de la Biroul de Relaţii cu Presa al Poliţiei Brăila.

Image