Accident cu ATV în județul Buzău. Victimele au fost căutate de polițiști, pompieri și jandarmi

accident atv
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O femeie și un bărbat au fost răniți, sâmbătă seară, într-un accident de ATV produs în județul Buzău, între localitățile Nișcov și Cândești. Victimele au reușit să alerteze autoritățile, dar nu știau foarte clar unde se află, așa că forțele MAI au fost mobilizate pentru localizarea acestora.

 

Apelul la 112 anunța că femeia a fost rănită și cei doi nu mai pot continua deplasarea cu ATV-ul. “La faţa locului au fost dislocate echipa de căutare salvare cu un ATV și un echipaj SMURD, în sprijin intervenind și echipaje de poliţie și jandarmi. Se comunică telefonic cu victimele pentru a putea fi localizate. Din discuții, rănile nu ar pune în pericol viaţa persoanei. Forțele MAI implicate acţionează pe mai multe direcții astfel încât identificarea persoanelor să fie cât mai rapidă”, a anunțat ISU Buzău.

În jurul orei 20.00, persoanele care au solicitat ajutorul au fost localizate. Potrivit ISU, ambele prezentau politraumatisme, după acordarea primului ajutor medical fiind transportate la UPU Buzău.

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ (arhiva Salvamont Dâmbovița)

Image