fbpx

Alertă la Buzău! O femeie care a lucrat cu o persoană diagnosticată cu coronavirus a venit din Italia, într-un autocar plin

Alertă la Buzău! O femeie care a lucrat cu o persoană diagnosticată cu coronavirus a venit din Italia, într-un autocar plin

Image
Image

O femeie de 40 de ani care a venit din Italia, dintr-o localitate aflată în carantină din cauza coronavirusului, a fost preluată, duminică, la sosirea la Buzău, de o ambulanţă şi transportată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean, unde va fi supusă unor investigaţii medicale, anunță News.ro.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, a declarat, potrivit sursei citate, că femeia de 40 de ani a călătorit cu un autocar din Italia, dintr-o zonă aflată în carantină, în autocar fiind şi alte persoane, din Brăila şi Galaţi. Pe drum, femeia ar fi primit vestea că o persoană cu care a lucrat în Italia a fost diagnosticată cu coronavirus.

După ce a coborât din autocar, femeia a sunat la 112, fiind preluată de o ambulanţă, cu o capsulă, şi dusă la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Buzău.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii, femeia este supusă în acest moment unor investigaţii şi urmează să se decidă unde va fi transportată. Se pare că aceasta nu ar avea simptome de boală.

Celelalte persoane din autocar şi-au continuat drumul. Reprezentanţii Prefecturii Brăila spun că acolo nu au coborât pasageri, aceştia îndreptându-se spre Galaţi, mai anunță News.ro.

Sursa foto: News.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.