Anchetă la Spitalul Orășenesc Nehoiu: Un bărbat de 33 de ani s-a aruncat pe geam

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

La Spitalul Orășenesc Nehoiu, se desfășoară acum o anchetă, după ce un bărbat în vârstă de 33 de ani s-a aruncat pe geamul secției de terapie intensive. Acesta a decedat pe loc.
Deocamdată se știe faptul că tânărul se internase vineri după-amiază, cu dureri în zona abdominală.

Potrivit Reporter buzoian, bărbatul era originar din Siriu, dar locuia la soția sa, în orașul Nehoiu. Vineri s-a prezentat la spitalul din localitate, unde medicii au constatat că pacientul prezintă o reacție pancreatică, cel mai probabil în urma consumului de alcool.

Neavând un istoric medical cert și pentru că declarasela internare că este consummator de alcool, tânărul a fost tratat ca un pacient cu etilism cronic.
Pentru că devenise tot mai agitat, bărbatul a fost a fost mutat în secția de terapie intensivă. După două zile fără alcool, tânărul ar fi intrat în sevraj. A primit tratament dar, duminică dimineață acesta s-a aruncat pe geam de la etajul unu, sub privirile disperate ale celorlalți pacienți.

Potrivit sursei citate, conducerea spitalului a precizat că totul s-a întâmplat extrem de repede, în timp ce personalul medical efectua tratamentul. Bărbatul s-a ridicat din pat și a mers țintă către geamul salonului, însă, pentru că acesta nu se deschidea orizontal, ci vertical, bărbatul a trebuit să escaladeze pervazul. El s-a aruncat în gol înainte ca vreun pacient sau infirmier să poată interveni. Cadrele medicale sunt de părere că lipsa alcoolului i-a provocat tânărului acea stare de agitație și l-a determinat să sară pe geam.

Image