Angajări la ISU Buzău, și prin încadrare directă

Angajări la ISU Buzău, și prin încadrare directă
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Inspectoratul pentru Situații de Urgentă Buzău organizează o serie de concursuri prin încadrare directă sau rechemare în activitate, în vederea ocupării a trei posturi vacante de ofițer.

 

Posturile scoase la concurs sunt:

-              Ofițer specialist I – în cadrul Compartimentului Informare și Relații Publice; (data limită pentru înscrieri – 01.10.2021)

-              Ofițer principal I (economist) - în cadrul Compartimentului Financiar; (data limită pentru înscrieri – 01.10.2021)

-              Ofițer specialist I - în cadrul compartimentului Structura de Securitate – Protecția Informațiilor Clasificate; (data limită pentru înscrieri – 04.10.2021)

Potrivit reprezentanților ISU Buzău, „cererile de înscriere vor fi depuse exclusiv on-line de către candidaţi la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. conform perioadelor menționate în anunțurile de recrutare ce se regăsesc pe site-ul inspectoratului în secțiunea «Carieră»”, unde sunt publicate și toate detaliile privind organizarea şi desfăşurarea concursului, condițiile de recrutare, documentele necesare.

„În perioada imediat următoare, Inspectoratul pentru Situații de Urgentă Buzău  va organiza concursuri în vederea ocuparii a șapte posturi de subofițer prin încadrare directă sau rechemare în activitate și unul de personal contractual, cu privire la care vom reveni cu o comunicare ulterioară”, au mai anunțat reprezentanții Inspectoratului.

Image