fbpx

Aproape 5.500 de elevi în on-line, în județul Buzău

Aproape 5.500 de elevi în on-line, în județul Buzău

Image
Image

Situația publicată vineri de Inspectoratul Școlar Județean Buzău arăta  că, la acel moment, derulau activitatea conform Scenariul 2 (ore on-line) 5.450 de copii.

Numai vineri au intrat în on-line 20 de clase/grupe de copii, din cele 222 în care au fost confirmate cazuri Covid în ultimele două săptămâni și care și-au suspendat activitatea față în față.

Potrivit unui ordin comun emis de Ministerul Sănătății și Ministerul Educației la începutul lunii octombrie, suspendarea cursurilor cu prezență fizică în unitățile de învățământ preuniversitar/conexe se dispune, pentru o perioadă de 14 zile, la apariția unui caz confirmat de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-o grupă de învățământ antepreșcolar/preșcolar sau clasă de învățământ primar, gimnazial, liceal, profesional și postliceal, iar la data suspendării cursurilor pentru 50% din totalul grupelor/claselor se suspendă activitatea cu prezența fizică la nivelul întregii unități de învățământ, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura suspendării la nivelul unității de învățământ este dispusă prin hotărârea CJSU/CMBSU, la propunerea conducerii unității de învățământ/instituției conexe, cu avizul ISJ/ISMB și al DSP/DSPMB.

Situația detaliată a claselor care învață on-line este publicată AICI.

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.