Cinci case pentru copii instituționalizați sunt renovate de motocicliștii lui Cristian Hrubaru

Cinci case pentru copii instituționalizați sunt renovate de motocicliștii lui Cristian Hrubaru
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un proiect la Râmnicu Sărat se numără printre provocările acceptate, pentru anul acesta, de Bikers for Humanity, o inițiativă apărută în 2015 și care, de atunci, face bine în toată țara.

Pentru anul acesta, Bikers for Humanity a ales și un proiect la Râmnicu Sărat. Est vorba despre renovarea a cinci case în care locuiesc aproximativ 60 de copii instituționalizați.

“În cele 5 căsuțe locuiesc 60 de copii instituționalizați. Abia așteptăm să vă arătam și cele 10 băi, câteva dintre ele sunt gata. Și acolo, meseriașii lucrează intens. Datorită vouă, condițiile de trai ale acestor copii sunt mai bune. Sigur, nu ne oprim aici. Mai avem de făcut multe. Sperăm să ne putem întâlni în număr mare, la sfârșitul lunii mai. Dacă pandemia are alte planuri, intenționăm să întindem întâlnirile noastre pe mai multe weekenduri, dar cu participanți mai puțini. Se vor face înscrieri, veți afla din timp. Deocamdată, aveți grijă de voi și de cei dragi. Mulțumim în numele copiilor de la Râmnicu Sărat!”, a anunțat Bikers for Humanity, în plin șantier.

Lucările au vizat inclusiv înlocuirea acoperișului și renovarea completă a celor 10 băi, iar odată cu vremea bună planul era să se lucreze la fațadă. Pentru banii necesari sunt organizate licitații, printre obiectele scoase la vânzare până acum, în scop caritabil, aflându-se, de exemplu, un ceas unicat Augustin Watches – ediție Bikers for Humanity (preț curent – 10.200 de lei), cămașa (cu autograf) purtată de Cristi Minculescu pe 8 octombrie 2015, la concertul “Din nou împreună”, de la Sala Palatului (preț curent 1.400 de lei) și un tricou al Naționalei României, cu autograful lui Gică Popescu (preț curent 1.550 lei).

Bikers for Humanity este o inițiativă a motocicliștilor din România, începută în toamna anului 2015, când Organizația Habitat for Humanity a chemat diferite personalități publice pentru a se alătura echipelor sale de voluntari, în proiectul Big Build de la Bacău. Printre cei invitați ei se afla și omul de radio și televiziune Cristian Hrubaru, cunoscut și pentru pasiunea sa legată de motociclete. Ideea de a aduna laolaltă o mână de motocicliști i-a venit în timp ce punea țiglă pe una din casele ridicate la Big Build 2015 și a fost de ajuns să lanseze o întrebare pe Facebook pentru a strânge 400 de bikeri voluntari, din toate colțurile țării, pentru ceea ce avea să devină prima ediție Bikers For Humanity.

 

Sursa foto: Facebook/ Bikers for Romania

 

Image