CNI a lansat licitația pentru construirea, la Buzău, a primei săli de sport pentru persoanele cu dizabilități

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Compania Națională de Investiții a lansat procedura pentru atribuirea contractului în vederea construirii unei săli multifuncționale în municipiul reședință de județ.

Anunțul a fost publicat în SICAP și face referire la un proiect cu o valoare estimată la 11.350.373,13 lei, fără TVA. Finanțarea prin Compania Națională de Investiții vizează „Construire sală multifuncțională cu gradene și funcțiuni conexe pentru persoane cu dizabilități, str. Horticolei nr. 56, municipiul Buzău, județul Buzău”. Este o etapă concretă pentru implementarea unui proiect cu privire la care demersurile au început deja de câțiva ani. Indicatorii  tehnico-economici au fost aprobați, inițial, în 2017, și din nou în primăvara anului trecut, când documentația a suferit modificări care au avut ca rezultat majorarea contribuției CNI și micșorarea cotei ce trebuia suportată de autoritățile județene, redusă atunci la aproximativ 600.000 de lei.

Citiți și: Prima grădiniță digitalizată din țară este la Buzău

Obiectivul ar urma să marcheze o premieră, deoarece va fi prima sală de sport din România construită special pentru persoanele cu dizabilități. Aceasta va fi construită pe un teren de 4.200 de metri pătrați pus la dispoziție de CJ Buzău în curtea Liceului pentru Deficienți de Vedere.

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image
Image