fbpx

Copil de 2 ani furat din fața casei de un bărbat, la Râmnicu Sărat

Copil de 2 ani furat din fața casei de un bărbat, la Râmnicu Sărat

Image
Image

Un buzoian de 33 de ani a fost reținut și este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal după ce, duminică, a luat de pe stradă un copil de 2 ani, lăsat de bunică sub supravegherea unei rude. Întâmplarea a avut loc duminică, în jurul prânzului, iar individul susține că nu și-a dat seama ce face.

 

Duminică, în jurul orei 13.00, poliţiştii din Râmnicu Sărat au fost sesizaţi de o femeie în vârstă de 57 de ani, din Râmnicu Sărat, cu privire la faptul că nepotul său, de 2 de ani, a fost luat de pe stradă, de către o persoană necunoscută.

“În urma apelului, a fost constituită de îndată echipa operativă, care au demarat cercetări pentru clarificarea situaţiei, înlăturarea oricărei stări de pericol şi luarea măsurilor legale.

Din cercetări a reieşit că, în ziua respectivă, un tânăr a trecut prin faţa locuinţei bunicii minorului, moment în care copilul se afla pe drumul public, în prezenţa unei rude.

Bărbatul a luat copilul în braţe şi a plecat, fără încuviinţarea rudei acesteia”, notează IJP Buzău.

Tânărul a fost depistat la scurt timp, în proximitatea locului comiterii faptei. Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Vâlcelele. Potrivit sansanews.ro, când l-au găsit polițiștii, micuțul era ținut în brațe de bărbatul care îl furase. Întrebat de oamenii legii de ce l-a luat, bărbatul ar fi spus că nu și-a dat seama ce a făcut.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Tânărul urmează a fi prezentat parchetului cu propunere de sesizare a instanţei în vederea arestării preventive.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.