fbpx

Directoarea DSP Buzău și epidemiologul șef al Direcției, confirmați cu coronavirus

Directoarea DSP Buzău și epidemiologul șef al Direcției, confirmați cu coronavirus

Image
Image

Şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Buzău, Cristina Ungureanu, şi medicul şef epidemiolog al instituţiei, Carmen Scântei, au fost testate pozitiv pentru coronavirus, au anunțat, joi, reprezentanții Prefecturii Buzău. Cele două au fost internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă, în stare bună, iar cât timp se vor afla în spital vor continua să lucreze, cu toate resursele disponibile.

Prefectura a transmis un comunicat de presă în care a anunțat că, "în această perioadă, activitatea DSP Buzău se va desfăşura normal şi va fi coordonată de directorul economic, Daniela Dumitru, iar managementul sanitar va fi asigurat de doi medici epidemiologi, Valentin Barbulis şi Mirela Iorgu.

"Prefectul asigură populaţia că situaţia privind gestionarea pandemiei de coronavirus este sub control la nivelul judeţului Buzău. Acest episod este încă o dovadă a seriozităţii cu care trebuie tratată această boală, fără a ignora recomandările date zilnic de specialiştii din sănătate. Totodată, vedem clar că pericolul infectării cu noul coronavirus nu a trecut şi că acesta îi afectează pe toţi, indiferent de funcţie sau de poziţia socială", se mai arată în comunicatul Prefecturii Buzău.

Județul Buzău a ajuns, marți, la 613 cazuri confirmate de la începutul pandemiei, din care, până acum, 315 au fost vindecate și externate.

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.