Drumul de legătură între municipiul Buzău și A7 Autostrada Moldovei poate fi finanțat prin POT 2021-2027

Autostrada Moldovei contract drum de legătură
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Municipiul Buzău va fi conectat cu A7 Autostrada Moldovei, un prim pas pentru realizarea drumului de legătură fiind făcut săptămâna trecută.

Prezent la Buzău, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că drumul de legătură dintre Autostrada Moldovei și municipiu va fi realizat în parteneriat cu autoritățile locale. Marți a fost semnat un protocol de colaborare între municipalitate și CNAIR, pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construirii a trei tronsoane ale acestui drum.

“Prin document se stabilește inclusiv contribuția financiară a fiecărei părți pentru finanțarea Contractului necesar Studiului de Fezabilitate destinat tronsoanelor 2, 3 și 4 ale acestui proiect.

Începând de astăzi, CNAIR și Primăria Municipiului Buzău pot începe demersurile pentru elaborarea documentației tehnico-economice necesare derulării Contractului finanțat prin POIM 2014-2020

Ulterior, proiectarea și execuția Drumului de legătură dintre A7 și Municipiul Buzău, cu o lungime de aproximativ 9 km, vor putea fi finanțate prin POT 2021-2027”, a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image